Villkor

Välkommen till Garantikoll. Om du fortsätter att surfa och använda denna webbplats accepterar du att följa och vara bunden av följande användarvillkor, som tillsammans med vår integritetspolicy styr Garantikolls förhållande till dig i relation till denna webbplats.

Termen Garantikoll eller ’oss’ eller ’vi’ hänvisar till webbplatsens ägare. Termen ”du” hänvisar till användaren eller tittaren på vår webbplats. Användningen av denna webbplats omfattas av följande användarvillkor:

  • Innehållet på sidorna på denna webbplats är endast för din allmänna information och för användning. Den kan ändras utan föregående meddelande.
  • Varken vi eller någon tredje part ger någon garanti eller garanti för noggrannhet, aktualitet, prestanda, fullständighet eller lämplighet av information och material som finns eller erbjuds på denna webbplats för något speciellt syfte. Du erkänner att sådan information och material kan innehålla felaktigheter eller fel och vi utesluter uttryckligen ansvar för sådana felaktigheter eller fel till fullo i enlighet med lagen.
  • Din användning av information eller material på denna webbplats är helt och hållet på egen risk, för vilket vi inte är ansvariga. Det ska vara ditt eget ansvar att se till att alla produkter, tjänster eller information tillgänglig via denna webbplats uppfyller dina specifika krav.
  • Denna webbplats innehåller material som ägs av eller licensieras till oss. Detta material inkluderar, men är inte begränsat till, design, layout, utseende, utseende och grafik. Reproduktion är förbjuden annat än i enlighet med upphovsrättsmeddelandet, som utgör en del av dessa villkor.
  • Alla varumärken som återges på denna webbplats, som inte tillhör eller licensieras av operatören, bekräftas på webbplatsen.
  • Obehörig användning av denna webbplats kan ge upphov till skadeståndskrav och / eller vara ett brott.
  • Ibland kan denna webbplats också innehålla länkar till andra webbplatser. Dessa länkar tillhandahålls för din bekvämlighet för att ge ytterligare information. De betyder inte att vi stöder webbplatsen / webbplatserna. Vi har inget ansvar för innehållet på den / de länkade webbplatserna.
  • Du får inte skapa en länk till denna webbplats från en annan webbplats eller dokument utan Garantikolls tidigare skriftliga medgivande.